Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλά κακά που έχουν πέσει στον κόσμο μας... Ο Χίτλερ, οι Οικογενειακές ιστορίες, ο Justin Bieber...και οι διαφημίσεις στο ίντερνετ...Απλά απολαύστε:

Δεν ξέρω τι λέει, αλλά αυτό το πράμμα στις λεξοκόντρες καλά δεν πάει. Για όνομα, είναι σαν να του επιτέθηκε καρυοθραύστης. Πάω στοίχημα ότι έτσι κάνει όταν έρχεται σε οργασμό.


Εκτός από τάβλι φαίνονται να είναι ειδικές και στο να φαίνονται χαζές. Ξαφνικά μοιάζει σαν διαφήμιση
της colgate. Αρχικά πάσχεις από ουλίτιδες και η γλώσσα σου είναι άσπρη και πρησμένη. Κατά το στάδιο ανάρρωσης, αποκτάς γλώσσα μπανιέρα...Τελικά στην τρίτη και τελευταία φάση, καταφέρνεις να μεταφέρεις την προσοχή στο δεύτερο πιο άσχημο χαρακτηριστικό του προσώπου σου...


Ναι, θέλω ένα ipad , θα προσπαθήσω να κερδίσω, ας κλικάρω!




Καλό μου, δεν θέλω διαγωνισμό, ούτε κλήρωση, ούτε να κατεβάσω την αηδία που μου έβαλες. Γιατί δεν με πας στα ηλεκτρονικά καταστήματα να μου το δώσεις με έκπτωση. Ποιο θύμα δίνει το κινητό του? Η χειρότερα, ποιο θύμα κάθεται και κατασκευάζει την διαφήμιση.


Ελκυστική διαφήμιση! Στόχοι για επίθεση...Ουαου...Καλά ποιος m@laks παθαίνει κόλλημα με αυτά???


Η κυρία του ίντερνετ...Στοιχειώνει τα όνειρα μας...

Το πιο περίεργο με την κυρία του ίντερνετ, είναι ότι παλιότερα ήταν μοντέλο ενώ τώρα είναι σκιάχτρο...Αναρωτιέται κανείς, γιατί αλλάξανε κομπάρσα?

Διαφημίσεις στο ίντερνετ...πρέπει να πεθάνουν...

Δι Εν'ντ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου